Thursday, December 15, 2011

takdir

hi assalammualaikum semua.hey lagu blog kita dah tukar.lagi feeling kan?okay tadi kita dengar lagu ni,kebetulan kita tga tgk profile someone tu and you know what,air mata aku terus mengalir tanpa segan silunya.okay aku rindu gilaa kat dia.last keluar dengan dia,tgk hantu bonceng.lama kan ? hari tu aku tidur rumah member aku and ternampak dia.2 hari aku duduk rumah dia.balik je duyung,terus demam sampai termimpi mimpi dia.serious aku rindu dia gila babi.aku baru tahu masa aku demam tu dia pun demam gak.okay apa makna semua ni ? sekarang ni pun aku still menangis.aku tahu dia dah jauh dari aku.maybe memang bukan jodoh walaupun berkawan ataupun dia bukan untuk aku sekarang tapi lain kali kan?siapa tahu sebab tu semua takdir ilahi.aku hanya mampu berdoa dan melihat segala keajaibanNya. terima kasih membaca,sekian :')

me at twitter 

No comments:

Post a Comment