Wednesday, December 14, 2011

its about life

hi assalammualaikum semua.okay lama gila aku tak update blog kan ? okay disini aku na cakap yang aku dah penat dengan kehidupan yang semakin ramai faker,hacker and sebagainya.yang faker tu kau tak de muka ke sampai nak pakai gambar gambar orang segala bagai ? erghh yang hacker pulak kau nak maki maki orang,pakai fb kau sendiri boleh ? siap nak maki maki pakai fb orang asal ? kau dah tak de life eh bodoh ? aku yang tak de kene mengene ni pun penat tgk perangai korang -.- okay now ni pasal life aku.yeah ramai kata aku dah hilang.bukan aku sengaja nak hilang kan diri nahh orang kata aku kejar ni kejar tu kan ? okay now aku tak kejar pape aku okay je kat sini aku layan twitter aku , fb aku blog aku.aku tak usik orang punya pun. but hidup aku memang suka damn orang yang bajet or dia sendiri yang cari pasal.so tu pun life aku,kalau kau terasa aku damn kau,kau cuba ingat balik,kau ada buat aku tak.kalau ada , yeah its for you dear. tapi aku suka mcm ni, aku dengan life aku happy sangat.dok mengangkang kat rumah kan.haha next year spm, so belajar belajar lagi la aku diam.aku sure tak lama lagi pop nama aku hilang dari ingatan korang.nanti mesti korang kata 'momo nana yang mana ni' haha time tu aku ketuk kepala masing masing ahh.haha dah ah tu je la kot luahan aku kali ni. aku ni sama je mcm kau,kita serupa babe , imperfect :)





No comments:

Post a Comment