Friday, November 4, 2011

diam tu lebih berharga

hi assalammualaikum sayang sayang sekalian . kali ni aku nak cakap , aku mungkin akan mendiam kan diri . aku masih active di facebook and twitter . boleh follow sini yoo . tapi kalau text maybe tak . tapi kalau kau call , for sure aku akan angkat . aku pun dah lama tak topup . so memang tak ah aku nak reply text korang kannn . so sorry baby . aku dah 9 bulan menahan kesakitan , tekanan , emosi , menangis , and  tahan dengan segala fitnah . tapi tak pe . masa semakin hampir . ye mungkin aku akan dapat baby baru . tak sabar rasanya untuk melihat , mengusap baby baru aku tu . doakan semuanya baik baik . dapat je baby baru tu , aku akan secepat mungkin update blog . korang akan melihat dengan mata kepala korang sendiri baby baru aku . aku berharap sangat korang yang baca blog ni , ta menfitnah aku mcm mcm . korang tunggu and lihat post aku selepas ini okay ? aku rasa , mendiam mcm ni lebih baik . bye i love you :')

No comments:

Post a Comment