Wednesday, October 5, 2011

sweet :')

tadi kita TERtipu mak kita :( kita cakap hari ni cuti pmr padahal minggu depan baru cuti . hoho kita bukan sengaja just malas na g class tambahan science and nak keluar :) hoho so tadi pkol 1 lebih aku gerak , 2 lebih baru sampai because abang aku g tukar minyak hitam jap . abang aku hantar bebetol kat depan pintu carefour . biasa la aku kan bajet hot and  mengada :) haaa , you know what , kita keluar pakai baju abang ipau kite weeee :) tadi aku sampai awal nau , then aku call sorang sorang kat rumah . tuah je yang ada.then lepak jap dengan tuah kat old town , tu pun ta tahu na cakap apa -.-' kita tgk bini biniku gangster , bole la tahan bestnyaa . kawan kita dengan bf dia gadoh je dari tadi . sweet sangat kita tgk tadi aku bila lagi ? haha ada yang cakap tu la , orang nak kau , kau tak nak , sombong sangat . bukan tak nak bang , for what aku nak couple ? ta sedia lagi la babe maybe lah . haha malas doh nak berblogging sekarang ni . dah la , bye :)


p/s ni sebab aku ta na couple

  1. aku ta cantik
  2. muka banyak jerawat
  3. rambut lurus tapi aku da kinting kintingkan
  4. badan tembam
  5. kulit tak cerah
  6. bibir sexy (tebal)
  7. perut buncit
  8. mata juling
  9. bontot besar
  10. badan busuk
so aku nasihatkan kat kau , jangan sesekali kau tanya aku kenapa aku ta na couple :)


No comments:

Post a Comment