Monday, October 24, 2011

duniawi

hi assalammualaikum :)

ada nampak ta perubahan dunia sekarang ni ? ta nampak haish susah la kalau mcm ni . kan lagu blog kita dah bertukar . apalah bende senang pun susah nak nampak ke ? haha kau jangan nak ngarut eh nana , blog kau dengan dunia ni ta couple pun . apa kene mengene dengan couple ? ye la , lagu blog kau tak memberi sebarang effect kat dunia lah hawaw -.- haha okay stop  it lah nana :D

okay tu bukan cerita sebenar yang kita nak cerita . kita na cakap yang awak dah banyak berubah . dah banyak kali kita berjumpa , tapi mesti awak dengan kawan awak kita dengan kawan kita kan ? kenapa ah ? kenapa mesti mcm tu ? maybe kita ni memang dah tak de jodoh ? dulu awak selalu beli kan kita ice cream oreo mcd favorite kita tu now kawan kita yang beli kan dulu kita selalu baring kat bahu awak , baby . sekarang kita baring kat bahu baby dau'dza kita je . dulu kita peluk cium awak , sekarang kita peluk cium bff kita jee . dulu kita sweet sekarang kita makan pun dah rasa tawar apatah lagi bila dengan awak . hmm kita buat bodoh je boleh ? hehe okay sayang awakk




p/s entry yang paling fake aku pernah buat . haha noob boring

No comments:

Post a Comment