Thursday, October 27, 2011

deepavali

hi assalammualaikum sayang :) hari ni kita na update pasal semalam . semalam kita keluar , plant pukul 1 something dah gerak , tapi pukul 3.30 baru keluar rumah -.- then member amik g dp . bli ice cream oreo fevegret iteww and g jumpa hany . kitaorang pergi beli ticket real steel pukul 5.50 . ni ada sikit pasal budak kecik comel ni dengan robot atom menari . ohsemm doh . sebelum tgk , berhentikan lagu blog itew yang memekak ni .








ha amacam ? gila ohsem kan  robot ni menari dengan max ? huahua aku nak cite sampai habis memang tak ah . menjerit jerit aku dalam wayang tu sebab excited . dari sejuk terus suam ah . haha syokk ohhh




yang ni pulak charlie ajar atom bertinju . comel doh robot ni . mama , adik nak satu boleh ? hewhew

dah habis tgk real steel ni jam pun pukul 8 . haha amik kau ! then g raya rumah karthik , sebelum tu g mc'd because mama pesan jangan mkn pape pun :) tapi malang aku balik dulu then tertinggal mc'd dalam kereta hilmi . sampai rumah pukul 12 yeayyy kene membebel . haha pukul 1.30 hilmi dtg hantar mc'd then nyumnyum dalam bilik sebab takut kat dapur ada lipas . haha okay sampai sini je ah . haha syokkk woi . woi woi syokkk . haha aku dah gila . bye

No comments:

Post a Comment