Monday, October 31, 2011

buang tebiat production .

hi assalammualaikum . okay hari ni kita na update blog pasal buang tebiat poduction . anak muda remaja yang baru menjejakkan kaki didalam dunia vlog . korang boleh like diorang punya fan page kat sini lah sini . and kepada sesiapa yang mempunyai acc youtube , boleh lah subscribe diorang and korang tak kan menyesal sebab video diorang memang the bomm . tak percaya ? meh sini tengok ahhhh sebelum tu berhentikan lagu blog aku yang memekak ni and you can enjoy it :)




ni first video dorang . ha acane ? ada best ?




ni pulak second video . ni sikit lebih kurang mcm trailer  la



so how ? best kan ? dah tahu dah :) hey come on and support diorang . mana lah tahu diorang ni yang bakal menaikkan industri perfileman kat malaysia ni . baru lah ohsem kan ? ni kalau tgk cerita melayu , semuanya jalan cerita yang sama , so kita bg lain sikit ah . jom ah like page diorang , aku bg link lagi eh ? click kat sini and be the first of your friends :) kalau korang nak subscribe , boleh pergi kat youtube channel diorang kat sini pulak . okay ? ngam ? okay kepada sesiapa yang dah memang like and subscribe diorang , diucapkan jutaan terima kasih . i love you , seriously . bye :)

2 comments: