Monday, August 15, 2011

shit

okay , rasanya da lama ta couple kan ? rindu rasanya nak menggedik gedik dengan lelaki yang hidung belang ni . ada sesapa nak jadi bf aku ? tapi aku bg tempoh sehari je nak . haha bole ta bang ?

apa pendapat kau kalau orang promote diri dia mcm ni or sebagainya ? sah la murah kan , what the pok la kan ? SHIT aku malu jadi satu kaum dengan kau . kalau ni cara kau bergurau , tak pe lah lagi tapi kalau dah selalu sangat , lelama orang pun menyampah kak . so please la STOP it STUPID ! status kau semua mengundang lelaki lelaki di luar sana berpusu pusu untuk menge'like' status kau and at the end , kau biar je dorang bila dorang comment status kau . tapi kalau ada abang abang yang agak tip top sikit , baru tulis "a few second ago" kau da balas comment tu kan ? fuhh gilak pantas bak gagak hitam melegam yang nampak cacing cacat diatas bangkai hanjing . hanya menunggu masa untuk NGAP cacing cacat itu . last last kau muntah darah sebab cacing cacat tu racun yang berkesan untuk kau mampus . so aku just nasihat kan hati hati je la okay ? bye

4 comments:

  1. mndalam gak..p best lawh law ccmua mmbe cye cm awk an.x lawh r0nt0h agame ttew,n anyk arh jnYh bub2 ank hram niew..

    ReplyDelete
  2. Skodeng2.. tengok entry.. huhu..
    nice 1..
    already follow u.

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. chah : kalau semua mcm saya , susah jugak la sebab saya degil . mcm mana ni ?

    ReplyDelete
  4. zul fattah : thanks dude , i'm already follow you :)

    ReplyDelete