Saturday, August 20, 2011

please shut up

hey , holla uoolss okay shut up ! haha hari ni tatau na update pasal apa , so kita update pasal kawan kita ni je la eh ? okay dia ni kawan fb je , tak kenal mana pun , saja je nyakat dia sebab gambar dia kan ada orang amik awak . haa tian at diew an an ? haha you , i da copy gambar you ni acane ni ? i just post kat blog je okay ? tak kan na buat DP fb pulak kan ? kang dituduh fake pulak . haha so here we goo

atotototo comel je kan ? aku suka gambar dia yang ni sebab muka dia nampak matured sikit , yang lain semua mcm muka baby , so i'm jealous okay ? haha  you , agak agak bila bole couple ? okay aku gurau , saja tiru nabil :) okay sampai sini je la blog aku eh ? malas na taip pepanjang . kau na tahu lebih lanjut , kau tanya dia sendiri :D


nak jugak gambar pakai spec :)

okay dah , jangan nak memekak sangat eh , bingit telinga aku -.-

No comments:

Post a Comment