Saturday, August 6, 2011

berbuka puasa

okay , semalam 5.8.2011 aku and ummi berbuka kat hotel abadi , hotel dimana kitaorang selalu buat part time . tapi kali ni kami as a guess okay . kami dilayan begitu , aww aww . kami berbuka free sebab mak dia GM disana . walaupun mak dia orang kuat , kami ta pernah mengambil kesempatan taw .


dalam kereta . na amik pic sunset kooonooonnn

lepas habis makan nasi , pasta pula + pink guava

showoff sikit pasta tu *please bagi aku penumbuk korang kat muka buruk ni

sangat hodoh cara dia makan jagung tu okay

perasan kuat ngueknguek

bahan bahan nak buat ABC *buat sendiri okay ?

letak gula and syrup okay lalink

kusyuk taw aku buat ABC

taaaadaaaaaaaa comel kan ABC kitaorang ? hihi

selepas sembahyang maghrib

ngueknguek . kasi pang sekali

anak zamri bajet cute . haha

ummi dau'dza zamri

taman air molek

kasi kahak sekali

btol btol hoo liauu

seluar ta tahennn

kami penjenayah yang masuk dalam tv tapi muka kene tutup


sekian dari saya , jumpa anda dilain hari ye . bye sayang sayang sekalin . bye muah muah

No comments:

Post a Comment