Wednesday, August 3, 2011

aku

aku adalah seorang remaja yang tidak mengenal apa apa makna kehidupan . yang aku tahu aku nak enjoy , aku na semua yg orang lain ada dan aku nak aku yang paling atas . tapi tu tak bermakna aku na hot dan aku tahu tu semua tak penting bagi aku . tapi tu semua pemikiran orang melayu zaman sekarang . asal aku wall , aku friend , kau mesti mengata kan ? dah aku ni suka berkawan , bila aku keluar dengan kawan , dia bawak kawan dia , kawan dia pulak rapat dengan bff aku . so aku rapat la , then tambah tambah tambah orang , aku berkawan melalui situ la wahai abang dan kakak sekalian . aku bukan nya mcm (&^^&Y^ yang take pic dalam bilik yang hot hot then caption ta menahan , add sini add sana sebab nak hot punya pasal . sumpah aku tak pernah terfikir nak buat mcm tu kawan . tapi bagi orang yg hot mcm kau ni mesti fikir macam tu sebab kau takut kau akan jatuh suatu hari nanti kan ? tapi tidak mengapa . aku adalah aku , kau adalah kau . aku tak campur kau , kau jangan nak campur aku okay ? thanks for the negative comment for me . i love you so much lalink <3

aku kaus kan ? puas hati kau sekarang kakak abang hot ?

No comments:

Post a Comment