Saturday, July 30, 2011

pfft -.-

hey , kita na cakap kita baru dapat camera kita balik masa hari jumaat hari tu . thanks to nurul af'llah and her father , encik ahmat sebab da tolong ambil kan camera aku daripada guru hem . so balik tu pusing pusing satu melaka la apa lagi . sampai malam aku sebat berjalan , ha amik kau ! gambar aku ada sau je weh :(

nurul af'llah ahmat <3

muhammad sharin salleh

nur farhana darkaseh

okay , tang muka aku je muka mintak penampar atau lebih senang , muka menghampiri kematian -.-
ada gambar lagi , tapi ta bole tunjuk bro . ni diatas permintaan orang . gambar aku memang satu ni je pun -.-


No comments:

Post a Comment