Saturday, July 28, 2012

ramadhan

hi assalammualaikum guys *sambil pegang bulu ayam* yeah i know lama gila aku ta update blog kan? im shoo shoowwyy :( laptop ni haa rosak laa baru je dapat ni haa. i think its around 1 year kan aku ta update blog? but i know no one want to read my blog #OhMyEnglishhhh :D tak de apa yang diceritakan disini.just nak cakap aku dah malas nak active kat facebook and twitter lagi dah.tu semua menyaktkan hati aku sendiri.seriously sakit tahu?tapi ta payah la korang nak tahu sebab apa kan.ehhh apa aku melalut ni?k la just wanna say hi uoollss <3

Thursday, December 15, 2011

takdir

hi assalammualaikum semua.hey lagu blog kita dah tukar.lagi feeling kan?okay tadi kita dengar lagu ni,kebetulan kita tga tgk profile someone tu and you know what,air mata aku terus mengalir tanpa segan silunya.okay aku rindu gilaa kat dia.last keluar dengan dia,tgk hantu bonceng.lama kan ? hari tu aku tidur rumah member aku and ternampak dia.2 hari aku duduk rumah dia.balik je duyung,terus demam sampai termimpi mimpi dia.serious aku rindu dia gila babi.aku baru tahu masa aku demam tu dia pun demam gak.okay apa makna semua ni ? sekarang ni pun aku still menangis.aku tahu dia dah jauh dari aku.maybe memang bukan jodoh walaupun berkawan ataupun dia bukan untuk aku sekarang tapi lain kali kan?siapa tahu sebab tu semua takdir ilahi.aku hanya mampu berdoa dan melihat segala keajaibanNya. terima kasih membaca,sekian :')

me at twitter